Welkom in de Magische Wereld van Kerst!

The Most Wonderful Time

Vanaf 28 september opent de grootste en meest betoverende Kerstshow van Nederland haar deuren. Zodra je onze entreehal binnenstapt, word je ondergedompeld in een wereld vol oogverblindende decoraties en adembenemende, levende decors. Hier, waar de magie van Kerst tot leven komt, lijkt alles mogelijk. Onze X-mas planner, Sterre Twinkle, staat klaar om je mee te nemen op een feestelijke reis door de winkel. Ze helpt je om dit jaar helemaal klaar te zijn voor de mooiste tijd van het jaar. 

Laat je verrassen in onze miniaturenafdeling, die dit jaar groter en indrukwekkender is dan ooit tevoren. Ontdek de nieuwste trends op onze mega kerstafdeling en verwen jezelf met de heerlijkste lekkernijen. Ook aan de kleintjes is gedacht! Ze kunnen hun hart ophalen met een rondje in de nostalgische carrousel of een ritje in het vrolijke treintje. Voor jong en oud is er volop te beleven in deze kerstwereld vol verwondering en plezier. Kom langs en beleef het ultieme kerstgevoel. De magie wacht op je!


Geniet van een magisch dagje uit voor het hele gezin!


Parkeren en entree van onze kerstshow is geheel gratis.

De Magische Miniaturenafdeling

Stap binnen in een wereld vol verwondering! Honderden betoverende huisjes, rijdende treinen, en besneeuwde kerstbomen brengen het winterse landschap tot leven. Wie weet kom je wel een paar bekende figuren tegen, ontsnapt uit het mysterieuze Wonderland… Ook dit jaar hebben we een indrukwekkend assortiment van Luville, Efteling, Lemax, De Brink, en Intratuin. Laat je meevoeren door de magie van deze kleine wonderen.

Ontdek de magie op onze miniaturenafdeling.

Santa's High Tea

In onze sfeervolle tearoom wacht een warm welkom in kerstsferen. Hier geniet je van een onvergetelijke high tea, omringd door de geur van kaneel en dennen. Laat je verrassen door etagères gevuld met zoete en hartige lekkernijen die perfect passen bij de winterse gezelligheid. Denk aan luchtige scones met clotted cream en jam, feestelijk belegde broodjes, en heerlijke cinnamon rolls. Santa’s High Tea is de ideale manier om samen met vrienden of familie te genieten van een magische middag.

Reserveer jouw plekje voor Santa’s High Tea.

De Sprankelende Kerstafdeling

Laat je betoveren door oogverblindende kerstdecoraties en duizenden fonkelende lichtjes die de paden van Intratuin Halsteren verlichten. Ook dit jaar hebben we met zorg de mooiste kerstde vcoraties voor je geselecteerd. Dwaal door prachtig gestylde kerstbomen en sfeervolle settings die je hart sneller doen kloppen. Hier vind je inspiratie voor een feestelijk en magisch kerstfeest.

Doe hier alvast kerstinspiratie op!